" /> طرز تهیه مربای آلبالو – گام به گام
خانه / متفرقه / طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو

 

 🙂 با سلام خدمت همه ی خانومای خونه 🙂 

امروز می خوام طرز تهیه مربای آلبالو رو براتون بنویسم که همین امروز خودم درست کردم.

اول بعد از شستن آلبالو ها، هسته ش رو جدا می کنیم. من با دست این کار رو انجام دادم. بعد بسته به اندازه ی شیرینی آلبالوهاتون، مثلا اگه یک کیلو آلبالو دارین، حداکثر یک کیلو شکر میریزین. من این کار رو انجام دادم و بعد از این که دونه ی همه ی آلبالو ها رو جدا کردم، شکر رو روش ریختم و هم زدم و به مدت یک شب (حدودا ۸/۹ساعت) داخل یخچال گذاشتم. تو این مدت هم چند بار آلبالو ها رو هم زدم تا این که شکر حل بشه. امروز قابلمه ای رو که از دیشب داخل یخچال گذاشته بودم، برداشتم و حدودا ۴۰دقیقه تا یک ساعت با شعله متوسط رو به پایین رو گاز گذاشتم. دقت کنین که هرچه قدر مربا بیشتر حرارت ببینه رنگش تیره تر میشه و اگه در قابلمه رو ببندین یا شعله رو زیاد کنین مربا سر میره و کلی کف می کنه. آخر کار می تونین برای طعم خوبش: دارچین، وانیل و گلاب اضافه کنین که من خودم دارچین و گلاب اضافه کردم (وانیل نداشتم) و یک تا دو قاشق آب لیمو هم می تونین اضافه کنین بهش. با توجه به مطالبی که خودم از اینترنت خوندم: آب لیمو و گلاب و وانیل رو در پایان به مربا اضافه کنین چون وانیل در صورت بیشتر حرارت دیدن، تلخ میشه. برای اینکه متوجه شین چه قدر سفتی مربا خوبه، می تونین مقداری از آبشو بردارین و سرد کنین تا در حالت سرد شده سفتیش رو بسنجین که مطابق میلتون هست یا نه. اگه هم شربت می خواین بگیرین که باید مقدار شکرتون رو بیشتر بریزین تا از آبش به عنوان شربت استفاده کنین. این اولین باری بود که مربا درست کردم، اما هم خوش رنگ و هم خوش مزه شد به نظر خودم

با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان

0 0 vote
Article Rating

حتما ببینید

کاروفناوری هفتم صفحه ۱۵۵

0 0 vote Article Rating

کاروفناوری هفتم صفحه ۱۵۲

0 0 vote Article Rating

کاروفناوری هفتم صفحه ۱۵۰

0 0 vote Article Rating

موضوع
هشدارِ
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
error: این امکان غیرفعال است
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x