باسلام و وقت به خیر خدمت دوستان خوبم
امروز می خوام براتون طرز تهیه سالاد اولویه رو توضیح بدم. اینو خودم چندین بار درست کردم و غذای خیلی خوش مزه ایه به نظرم. جالبه بدونین که به این سالاد، سالاد روسی هم می گن و غذای اصلی شب سال نو در کشور روسیه هست.
اندازه ی همه ی موادی که میریزین دلخواهه. بعضیا مرغ دوست دارن مرغشو بیشتر میریزن. بعضیا خیارشور دوست دارن، خیارشورشو بیشتر میریزن و شور ترش می کنن. به هرحال سلیقه ایه. ولی من برای اونایی که مایلن یه چیز کلی می نویسم که استفاده کنن.
مواد لازم سالا اولویه برای ۴ نفر
مرغ (یا کالباس) | یک سینه |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
هویج | ۱ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۲ عدد |
خیارشور | ۱۰عدد کوچک |
نخود فرنگی(دلخواه) | ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل | به میزان دلخواه |
*ریختن سیر برای اونایی که سیر دوست دارن، طعم دلچسبی به سالاد میده. مخصوصا وقتی که مرغ استفاده می کنین اگه سیر بریزین تقریبا مزه کالباسو میده.
ابتدا مرغ و سیب زمینی و تخم مرغ و هویج رو میذاریم تا آپ پز بشه. مرغ رو جدا و سه تای دیگه رو هم باهم اگه بذارین مشکلی نداره. بعد از پختن، مرغ رو ریش ریش کنین و سپس سیب زمینی و تخم مرغ و هویج رو هم رنده کنین و بهش اضافه کنین. ( میشه اینا رو رنده نکرد و خورد کرد/سلیقه ایه) می تونین خیار شور رو ریز یا رنده کنین که اگه ریز کنین میاد زیر دندون خوس مزه تر میشه به نظرم. جدا نگینیش کنین و بعد اضافه کنین به موادتون تا آب خیارشور سالادتونو شل نکنه. نخود فرنگیتون اگه کنسرو بود که آمادست و اگه نبود بذارین بپزه بعد استفاده کنین. سیر رو هم رنده می کنین و بهش اضافه می کنین. در پایان می تونین با ذرت، گوجه، خیار شور، هویج، سبزی و یا هرچیزی که دلتون می خواد تزیینش کنین.سالاد شما آمادست حالا بذارین داخل یخچال تا سرد بشه و استفاده کنین.
امیدوارم خوشتون بیاد و از خوردنش لذت ببرین