خانه / همه دسته ها / آشپزی و تغذیه / طرز تهیه فلافل
جواب سوالات تمام کتب درسی

طرز تهیه فلافل

سلام به دوستای فلافل خور: 🙂 (:yess:) فلافل از غذاهای محبوب منه و هر چند وقت که نخورم هوسش رو میکنم. تهیه این غذا خیلی آسونه و همه به راحتی میتونن اون رو درست کنن. فلافل خیلی سریع هم آماده میشه و مقداری سبزیجات یک غذای عالیه. ساندویج فلافل هم میتونه یه انتخاب مناسب برای گردش های خونوادگی و پیکنیک باشه. در این مطلب طرز تهیه فلافل رو قرار دادم. میدونم که خیلی پرطرفداره و اکثرا دوست خواهید داشت. حتما امتحان کنین.

مواد لازم برای تهیه فلافل:
نخود 300 گرم
پیاز یک عدد
جعفری نصف استکان
سیر 3 حبه
آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)
تخم مرغ 1 عدد در صورت تمایل
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه فلافل:
برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذب میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجله داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.
ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم. بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

شاید از این مطلب هم خوشتان بیاید :   حالا تراکتور مدعی است!

فوت و فن های پخت فلافل:
بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی به نظر من تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.
نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.
ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره. (5)

نکات ارائه شده:  
برای اینکه فلافل خوشمزه‌تری داشته باشید
جعفری، گشنیز، پیاز، سیر، فلفل قرمز و سیاه و زیره را به مخلوط نخود استفاده کرده و میکس کنید.
در زمان تهیه انواع فلافل، هر طرف فلافل‌ها را با شعله کم، به مدت 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و مغزپخت شوند.
اگر می‌خواهید کالری فلافل شما کمتر هم بشود، می‌توانید بجای سرخ کردن، مخلوط فلافل را قالب زده و روی سینی فر که چرب شده بگذارید و در فر بپزید.
در صورتیکه برای چسبندگی بیشتر مایع فلافل تخم مرغ اضافه کنید، طعم فلافل به کوکو و کتلت نزدیک می‌شود.
بهتر است فلافل را با سس تند سرو کنید چون ترکیب خوشمزه‌تری به شما می‌دهد.
می‌توانید برای تهیه فلافل در مایع آن یک عدد گوجه رنده کنید که هم طعم و رنگ خوبی به آن بدهد و هم آب گوجه باعث ترد و خوشمزه شدن فلافل می‌شود.
می‌توانید به مایع فلافل بسته به ذائقه، کمی سیب‌زمینی یا باقالا خام اضافه کرده و میکس کنید. (3)

شاید از این مطلب هم خوشتان بیاید :   طرز تهیه ترشی خوش مزه و فوری کلم بنفش

به نقل از: http://charchoob.blog.ir/post/56

منابع:

1. http://www.funshad.com/archive/14654/طرز-تهیه-فلافل/
2. http://www.doostiha.ir/1391/03/20/آموزش-طرز-تهیه-فلافل.html
3. http://www.parsegard.com/foodnutrition/طرز-تهیه-فلافل.html
4. http://www.parsegard.com/foodnutrition/فلافل.html
5. http://2nafare.com/طرز-تهیه-فلافل-عالی-و-خوشمزه-و-آسان/

جواب سوالات تمام کتب درسی

2 دیدگاه

  1. به به
    در جایی هست که میگه:
    برخیز و مخور غم جهان گذران فلافل خور و دمی به شادمانی گذران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: این امکان غیرفعال است