خانه / همه دسته ها / آشپزی و تغذیه / کیک پاستوریزه فرانسوی

کیک پاستوریزه فرانسوی

یک کیک خیلی ساده برای صبحانه

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مواد لازم

  • 2 فنجان گردوی خرد شده

  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

  • 5 تخم مرغ

  • 2 فنجان شیر

  • 3 قاشق غذاخوری شکر

  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 1 کره بزرگ 

  • نان فانتزی
 
پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مرحله 1: پر کردن را شروع کنید

شکر قهوه ای، کره، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و شربت ذرت را تحت حرارت زیاد قرار داده و به مدت سه دقیقه میجوشانیم

 

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 

 

مرحله 2: گردو ها را اضافه کنید

گردوهای خرد شده را مخلوط کنید و اجازه دهید تا دمای اتاق سرد شود

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام سوم: اضافه کردن تخم مرغ

دوعدد تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 5: برش

نان را به اندازه هایی که در شکل میبینید یا هر اندازه ای که خود صلاح میدانید قطعه قطعه کنید

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 6: پر کردن تکه های نان

نان ها را که از وسط برش خورده اند را با مخلوط ساخته شده پر کنید.

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 
 

 گام 7: خیس کردن

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، شیر، شکر و نمک و سه تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط کنید و نان پر شده را با این مخلوط به مدت 30 دقیقه خیس دهید

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام 8: پختن

در ظرف مناسب بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید

شاید از این مطلب هم خوشتان بیاید :   باور های اشتباهی در باره ی مغز که شاید ندانید! نوشیدنی هایی که مغز شما را تقویت می کند!

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 
نوش جان،صبحانه شما آماده است.
 
 

مطالب مرتبط

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: این امکان غیرفعال است