خانه / همه دسته ها / آشپزی و تغذیه / کیک پاستوریزه فرانسوی

کیک پاستوریزه فرانسوی

یک کیک خیلی ساده برای صبحانه

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مواد لازم

  • 2 فنجان گردوی خرد شده

  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

  • 5 تخم مرغ

  • 2 فنجان شیر

  • 3 قاشق غذاخوری شکر

  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 1 کره بزرگ 

  • نان فانتزی
 
پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مرحله 1: پر کردن را شروع کنید

شکر قهوه ای، کره، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و شربت ذرت را تحت حرارت زیاد قرار داده و به مدت سه دقیقه میجوشانیم

 

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 

 

مرحله 2: گردو ها را اضافه کنید

گردوهای خرد شده را مخلوط کنید و اجازه دهید تا دمای اتاق سرد شود

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام سوم: اضافه کردن تخم مرغ

دوعدد تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

مرحله 4:بجوشانید

به آن گرمای زیاد دهید تا به جوش آید

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

مرحله 5: برش

نان را به اندازه هایی که در شکل میبینید یا هر اندازه ای که خود صلاح میدانید قطعه قطعه کنید

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 6: پر کردن تکه های نان

نان ها را که از وسط برش خورده اند را با مخلوط ساخته شده پر کنید.

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 
 

 گام 7: خیس کردن

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، شیر، شکر و نمک و سه تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط کنید و نان پر شده را با این مخلوط به مدت 30 دقیقه خیس دهید

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام 8: پختن

در ظرف مناسب بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 
نوش جان،صبحانه شما آماده است.
 
 

حتما ببینید

جواب سوالات ریاضی هفتم صفحه 30

جواب سوالات ریاضی هفتم صفحه 29

جواب سوالات ریاضی هفتم صفحه 28

2
بخش نظرات

لطفاوارد شوید برای نظر گذاشتن
avatar
1 موضوع نظر
1 موضوع پاسخ ها
0 دنبال کنندگان
 
نظری با بیشترین پاسخ
نویسنده نظر
2 نویسندگان نظر
elot1366bigwallet نویسندگان نظرات اخیر
  موضوع  
جدیدترین قدیمی ترین بیشترین رای
هشدارِ
bigwallet
مهمان

عالیه ممنون

error: این امکان غیرفعال است