خانه / همه دسته ها / آشپزی و تغذیه / کیک پاستوریزه فرانسوی

کیک پاستوریزه فرانسوی

یک کیک خیلی ساده برای صبحانه

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مواد لازم

  • 2 فنجان گردوی خرد شده

  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

  • 5 تخم مرغ

  • 2 فنجان شیر

  • 3 قاشق غذاخوری شکر

  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 1 کره بزرگ 

  • نان فانتزی
 
پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مرحله 1: پر کردن را شروع کنید

شکر قهوه ای، کره، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و شربت ذرت را تحت حرارت زیاد قرار داده و به مدت سه دقیقه میجوشانیم

 

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 

 

مرحله 2: گردو ها را اضافه کنید

گردوهای خرد شده را مخلوط کنید و اجازه دهید تا دمای اتاق سرد شود

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام سوم: اضافه کردن تخم مرغ

دوعدد تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 5: برش

نان را به اندازه هایی که در شکل میبینید یا هر اندازه ای که خود صلاح میدانید قطعه قطعه کنید

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 6: پر کردن تکه های نان

نان ها را که از وسط برش خورده اند را با مخلوط ساخته شده پر کنید.

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 
 

 گام 7: خیس کردن

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، شیر، شکر و نمک و سه تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط کنید و نان پر شده را با این مخلوط به مدت 30 دقیقه خیس دهید

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام 8: پختن

در ظرف مناسب بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید

شاید از این مطلب هم خوشتان بیاید :   عاقبت کار شازده ارسلان چه خواهد شد؟

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 
نوش جان،صبحانه شما آماده است.
 
 

همچنین ببینید

اندازه استاندارد زمین والیبال چقدر است؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بخواهید بدانید اندازه ها و ابعاد زمین …

جواب سوالات کاروفناوری هفتم پودمان هشت اشتراک گذاری اطلاعات صفحه 90 و 91 و 93

پاسخ سوالات و کاردرکلاس و پرسش و فعالیت و بارش فکری پودمان هشتم کار و …

جواب سوالات کاروفناوری هفتم پودمان هفت کار با چوب صفحه 77 و 80

پاسخ سوالات و کاردرکلاس و پرسش و فعالیت و بارش فکری پودمان هفتم کار و …

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: این امکان غیرفعال است