خانه / همه دسته ها / آشپزی و تغذیه / کیک پاستوریزه فرانسوی
جواب سوالات تمام کتب درسی

کیک پاستوریزه فرانسوی

یک کیک خیلی ساده برای صبحانه

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مواد لازم

  • 2 فنجان گردوی خرد شده

  • 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

  • 5 تخم مرغ

  • 2 فنجان شیر

  • 3 قاشق غذاخوری شکر

  • 1 قاشق چای خوری نمک

  • 1 کره بزرگ 

  • نان فانتزی
 
پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

مرحله 1: پر کردن را شروع کنید

شکر قهوه ای، کره، 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و شربت ذرت را تحت حرارت زیاد قرار داده و به مدت سه دقیقه میجوشانیم

 

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 

 

مرحله 2: گردو ها را اضافه کنید

گردوهای خرد شده را مخلوط کنید و اجازه دهید تا دمای اتاق سرد شود

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام سوم: اضافه کردن تخم مرغ

دوعدد تخم مرغ را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 5: برش

نان را به اندازه هایی که در شکل میبینید یا هر اندازه ای که خود صلاح میدانید قطعه قطعه کنید

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 

 

مرحله 6: پر کردن تکه های نان

نان ها را که از وسط برش خورده اند را با مخلوط ساخته شده پر کنید.

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

 
 

 گام 7: خیس کردن

1 قاشق چای خوری عصاره وانیل، شیر، شکر و نمک و سه تخم مرغ باقی مانده را با هم مخلوط کنید و نان پر شده را با این مخلوط به مدت 30 دقیقه خیس دهید

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی

گام 8: پختن

در ظرف مناسب بپزید تا به رنگ قهوه ای طلایی در بیاید

شاید از این مطلب هم خوشتان بیاید :   قوی‌ترین آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی برای فصل پاییز/ مؤثرترین راهکار‌های طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن

 

پاستوریزه کیک پخته شده فرانسوی
 
نوش جان،صبحانه شما آماده است.
 
 
جواب سوالات تمام کتب درسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: این امکان غیرفعال است